Om Dialogpraktiken

Professionell dynamisk psykoterapi innebär;

  • Tydlighet
  • Det trygga mötet
  • Relation under frihet
  • Dialog, samtal mellan två

Har Du behovet att förändra, utveckla, möjliggöra något Du längtar efter? Anar du att du har resurser som du inte kan använda? Vill du vara friare att agera utifrån dig själv? Jag har kompetensen att möta Ditt behov!

Du möter en legitimerad (auktoriserad) professionell psykoterapeut med lång och bred erfarenhet av möten med  andra, Du.  Relationen till en terapeut som är förutsägbar i den meningen att du möter samma människa med samma agenda/teori, i samma rum, på samma premisser varje gång.  Vi pratar inte «kafferums prat», vi är inte privata, vi skapar en professionell relation i syfte att frigöra dina egna resurser där jag som terapeut har ansvaret för att så sker och du har ansvaret för att komma till terapi med dig själv, beredd att arbeta.

Min verksamhet är inte kopplad till det Norska helsevesenenet vilket innebär att Du som söker mig själv får betala den kostnad det innebär att gå i terapi. Samtidigt innebär det att jag inte är styrd av andra/annat utan det är vi, dvs. paret i terapi, som själva styr och bestämmer hur lång terapin får vara, hur ofta osv. För mig som terapeut som tidigare också har arbetat inom svensk primärvård med allt vad det innebär av lång kö, begränsad tid mm. är det en frihet som i min verksamhet innebär att ramarna ser annorlunda ut och kan upprätthållas och användas på ett för processen hållbart sätt. Ingen annan än vi bestämmer avslut, inte heller när och hur terapin skall börja.

Du söker mig!

Omedelbar professionell kontakt utan mellanhänder

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: